Daca este vara, poti vedea cerul albastru ornat cu vata de zahar formata din nori, campuri acoperite cu maci si milioane de fluturi care zburda in jur. Vara este perioada din an preferată de mulți și sunt, într-adevăr, motive suficiente să iubești vara. Zilele lungi, plimbările de seară, înghețata, florile… iar cum noi vorbim despre flori , in acest articol iti oferim cateva idei senzationale de buchete pe care le poti oferii daca evenimentele la care esti invitat au loc vara.

1. Buchet cu Floarea Soarelui – Floarea soarelui face parte din acea categorie de flori potrivite pentru buchetele de vara, si se spune despre ea ca este sarutata de soare, in plus cine nu s-ar putea indragosti de galbenul stralucitor? Floarea soarelui este simbolul fericirii si al norocului, al admirației, căldurii sufletesti și al loialitatii.


2. Buchet cu Hortensii si Bujori - Dacă spui hortensii sau bujori, spui vară, spui romantism. Simbol al afecțiunii, emoției, dar și al iubirii romantice, hortensiile si bujorii, sunt flori pe care le poți dărui cu orice ocazie.


3. Buchet cu Trandafiri si Bujori – Buchetele cu trandafiri si bujori sunt foarte potrivite in sezonul de vara, acestea sporind armonia in cuplu sau in relatiile de prietenie. Un buchet ce simbolizeaza dragoste, noroc, prietenie si frumusete, cu care nu vei da greș dacă vrei să il oferi cuiva drag.


4. Buchet cu trandafiri – Trandafirul este o floare frumoasa, regala prin natura sa, care transmite pretuirea si dragostea pe care o simtim pentru persoana careia i-o daruim. Indiferent de ocazie, nimic nu o va bucura mai mult decat sa primeasca un buchet cu trandafiri.