Menu
Your Cart

Buchete de lux

Buchete de lux
    Cu un farmec aparte si un miros placut ce iti va aduce aminte de copilarie,acest buchet emana veselie si bucurie.   Buchetul contine 7 miniroze  Alina Perfumella.Acest buchet poate fi livrat in Onesti ( si limitrof ), Bucuresti, Constanta, Brasov si Focsa..
169,00Lei
    Splendidul trandafir Cream Yves Piaget, atat de nobil, alaturi de menta intens parfumata, transmite sentimente curate, pure, revigorante ca o prima intalnire!     Buchetul contine 23 trandafiri de gradina Cream Yves Piaget si 11 fire de menta. Acest buch..
539,00Lei
    English miss, trandafirul cu un parfum dulce, este combinatia perfecta alaturi de lavanda argintie cu un parfum intens si relaxant.    Buchetul contine 11 trandafiri English miss si 16 fire de lavanda silver.Acest buchet poate fi livrat in Onesti ( si limi..
259,00Lei
Trandafirul Eugenie, este ireprosabil si plin de farmec. Foarte parfumat si cu aspectul lui unic, dantelat, este o incantare pentru simturile celui care primeste acest buchet.Buchetul contine13 trandafriri de gradinasi 11 fire de menta.   Acest buchet poate fi livrat in Onesti ( si ..
319,00Lei
     Florile sunt cei mai buni mesageri ai gandurilor noastre. Daruieste un zambet impreuna cu aceste flori minunate si ii vei face ziua mai frumoasa persoanei iubite din viata ta. Puritatea hortensiei, eleganta trandafirilor Yves Piaget si parfumul mentei o vor face sa se simta ..
419,00Lei
    Trandafirul Jeanne Moreau, este un trandafir elegant, cu o mireasma deosebita care intra in perfecta armonie cu parfumul intens al mentei.     Buchetul contine 21 trandafiri de gradina Jeanne Moreau si 15 fire de menta.Acest buchet poate fi livrat in On..
509,00Lei
    Trandafiri parfumati in nuațe pastelate, ideali pentru orice ocazie. Alaturi de lavanda si lisianthusul in nuanțe de verde crud emană prospețime și un parfum ce nu va fi ușor de uitat.   Buchetul contine 11 trandafiri de gradina Juliet, 5 fire de lisianthus, ..
369,00Lei
        Trandafirul Pink Yves Piaget, cu aspectul lui catifelat si delicat, simbolizeaza rafinamentul si eleganta.         Buchetul contine 21 trandafiri de gradina Pink Yves Piaget. Acest buchet poate fi livrat in One..
259,00Lei
Trandafirul Prince Jardinier, un trandafir foarte romantic, catifelat si dulce, perfect pentru a fi daruit femeilor cu stil clasic si elegant. Buchetul contine 19 trandafiri de gradina Prince Jardinier. Acest buchet poate fi livrat in Onesti (si limitrof), Bucuresti, Constanta, Brasov si Focs..
409,00Lei
    Trandafirul Juliet nu doar ne înfrumuseţează casa, ci ne încântă prin eleganţa, coloritul şi parfumul lui.    Dintre toți trandafirii de grădină, trandafirul Juliet are cea mai ușoară aromă, dar, în ciuda acestui fapt, este cel mai adesea folosit pentru a ..
219,00Lei
    Trandafirii parfumati Toulouse Lautrec in nunțe de galben, alături de menta intens parfumata, sunt perfecti pentru cei cărora le place aerul tare de munte.    Buchetul contine 11 trandafiri de gradina Toulouse Lautrec, 3 fire de Wax flower si 15 fir..
32,00Lei
    Yves Piaget, un trandafir modern cu o apariție “ retro”, care vă va încânta cu siguranța. Are un aspect ce se aseamănă unui bujor și un parfum suav de roze.    Buchetul contine 11 trandafiri de gradina Yves Piaget si 17 fire de menta. Acest buchet ..
559,00Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Whatsapp
Glamour Flowers
Suport
Intra in legatura cu noi
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.