Menu
Your Cart

Cosuri cu flori

Cosuri cu flori

Cosuri cu flori


    Un cos plin de prospetime si culoare, care ne aduce aminte de gradina plina cu flori a bunicii.    Alege un cos cu flori elegant si fa-i o surpriza de neuitat.     Aranjamentul este realizat din 7 orhidee vanda, 2 floarea soarelui, 9 tr..
619,00Lei
       Trandafirul cappuccino cu un parfum discret, alaturi de miniroze si de liliac , completeaza cu success orice aranjament. Poate fi oferit atunci cand mergem in vizita, in semn de multumire si recunostinta  sau pur si simplu pentru a insenina ziua cuiva.  ..
369,00Lei
        Sunt multe ocazii in care poti darui flori celor pe care ii iubesti, iar acest aranjament este cadoul de care ai nevoie pentru o amintire de neuitat.       Galbenul este prin excelență o culoare vibrantă și veselă, sinonimă..
409,00Lei
       Trandafirul rosu transmite dragostea pasionala si este cea mai gingasa modalitate de a spune – te iubesc!       Acest aranjament contine trandafiri rosii incantatori, romantici, de neuitat pentru orice femeie indragostita, 5 ranunculus, 1..
389,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Whatsapp
Glamour Flowers
Suport
Intra in legatura cu noi
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.