Menu
Your Cart

Cutii cu flori

Cutii cu flori

Cutii cu flori        

Sunt multe ocazii in care poti darui flori celor pe care ii iubesti, iar acest aranjament in cutie cu flori este cadoul de care ai nevoie pentru o amintire de neuitat.Pentru a va bucura cat mai mult de acest aranjament, adaugati putina apa buretelui din interiorul cutiei o data la 1-2 zile pentru..
929,00Lei
    Acest aranjament in cutie rotunda cu 17 trandafiri rosii emana dragoste si pasiune si este cadoul de care ai nevoie atunci cand vrei sa spui " Te iubesc!".    Aranjamentul contine 17 trandafiri rosii Heart. Pentru a va bucura cat mai mult de acest aranjament, adauga..
349,00Lei
            Daca vrei sa-i spui unei persoane dragi „La multi ani!” sau vrei sa-i faci o surpriza frumoasa intr-o zi oarecare de primavara, acest aranjament in cufar este cadoul perfect pentru asta. Este foarte potrivit persoanelor care apreciaz..
269,00Lei
       Sunt multe ocazii in care poti darui flori celor pe care ii iubesti, iar acest aranjament in vas ceramic cu flori de primavara este cadoul de care ai nevoie pentru o amintire de neuitat.       Indiferent de momentul pe care il ..
298,00Lei
       Sunt multe ocazii in care poti darui flori celor pe care ii iubesti, iar acest aranjament cu flori de primavara este cadoul de care ai nevoie pentru o amintire de neuitat.       Indiferent de momentul pe care il sarbatoriti impreuna,..
289,00Lei
       Sunt multe ocazii in care poti darui flori celor pe care ii iubesti, iar acest aranjament in cutie cu flori de primavara este cadoul de care ai nevoie pentru o amintire de neuitat.       Indiferent de momentul pe care il sarbat..
319,00Lei
    Un aranjament deosebit de romantic care exprima prin culorile sale calde sentimente frumoase precum fericirea, dragostea si respectul.     Aranjamentul contine 16 trandafiri parfumati David Austin, 9 trandafiri de gradina O'hara, 6 fire de oxypetalum, 5 orhidee..
859,00Lei
   Un aranjament indraznet, usor tropical in forma de inima, este perfect pentru a o face sa zambeasca din plin.   Aranjamentul contine 3 orhidee vanda, 3 trandafiri de gradina, 1 ananas flower, 3 zambile, 3 eryngium, 5 fire de lisianthus si 4 fire de pistacia.Pentru a va buc..
319,00Lei
    Trandafirul Prince Jardinier, un trandafir foarte romantic, catifelat si dulce, perfect pentru a fi daruit femeilor cu stil clasic si elegant.    Aranjament contine  13 trandafiri de gradina Prince Jardinier si 3 fire de asparagus. Acest aranjament poate fi..
349,00Lei
    Un aranjament care emana sentimente calde de apreciere, dragoste si respect.                Aranjamentul contine 31 de trandafiri si 10 fire de lavanda silver.        &nbs..
399,00Lei
        Yves Piaget, un trandafir modern cu o apariție “ retro”, care vă va încânta cu siguranța. Are un aspect ce se aseamănă unui bujor și un parfum suav de roze.                 Aranjamentul es..
149,00Lei
       Emotia si bucuria pe care o transmite o cutie de trandafiri albi este unica. Desi se spune ca “diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”, florile sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri.       Acest aranjament cu 19..
279,00Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Whatsapp
Glamour Flowers
Suport
Intra in legatura cu noi
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.