Menu
Your Cart

Despre noi

           “Florile lasa putin din parfumul lor in mana care le daruieste.”
             Bine ai venit in universul nostru floral!            Glamour Flowers este mai mult decat o florarie, este locul in care dorintele se implinesc, iar sentimentele, trairile si emotia, prin intermediul florilor, capata forme si prind viata ca prin magie. Creatiile noastre au la baza un set de valori simple, dar importante, pe care le respectam in tot ceea ce facem.


            Iubim florile si ne bucuram in fiecare zi de frumusetea cu care ele ne inconjoara.
            Iubim florile pentru că transmit iubire, indiferent de modul în care le oferim. Însoțite sau nu de un alt cadou, florile reprezintă cadoul perfect pentru fiecare femeie. Ne bucurăm de culoarea lor, de parfumul lor și mai ales de aspectul lor firav și plin de gingășie.
            Iubim florile pentru că sunt mesagerul primăverii și al prospețimii. După fiecare iarnă, culorile florilor și mireasma acestora ne oferă o stare de liniște, de motivație, de încredere și multă energie.
            Iubim florile pentru că ne împrospătează casa. Știm cu toții că florile ne pot înfrumuseța și împrospăta locuința. Trebuie doar să ne lăsăm purtați de emoție și să alegem buchetele cele mai complexe și colorate.
          

           Pretuim emotiile pe care oamenii doresc sa le transmita alaturi de buchetele realizate de noi. Ne recomanda profesionalismul, punctualitatea, experienta, flexibilitatea si cunostintele personalului. Suntem foarte receptivi la cerintele clientilor si facem tot posibilul sa oferim cele mai frumoase buchete si aranjamente florale.

           Florăria este aprovizionată săptămânal de la cei mai buni producători. Pana la momentul pregatirii buchetelor si aranjametelor ,florile sunt ţinute într-un mediu cu temperatura controlată pentru a ramâne proaspete mult timp.
La magazinul online de flori Glamour Flowers, aveti posibilitatea de a achizitionat buchete sau aranjamente simple sau sofisticate, inmiresmate, cuceritoare. Indiferent de ocazie sau de semnificatia acesteia, la Glamour Flowers puteti alege buchetul sau aranjamentul  perfect care sa evidentieze sentimentele dumneavoastra. 

           Glamour Flowers este magazinul online de flori la doar un click distanta, care te ajuta sa te exprimi cu ajutorul florilor, persoanelor pe care le iubesti, le apreciezi sau le respecti.


Whatsapp
Glamour Flowers
Suport
Intra in legatura cu noi
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.