Menu
Your Cart

Plante la ghiveci

Plante la ghiveci
    Anthurium sau “floarea flamingo”, cum mai este cunoscută popular, datorită aspectului ei graţios, este ideală pentru decorarea locuinţei.   Planta este iubita pentru florile luminoase si pline de culoare.    Floarea de Anthurium este cunoscuta si sub numel..
159,00Lei
    Calathea crocata, o frumusete tropicala, cu frunzis decorativ si flori de un portocaliu intens, este cunoscută și sub numele de „Flacără eternă” pentru florile sale viu colorate și aspectul interesant de flacără.     Modelul vasului ceramic poate fi diferi..
110,00Lei
     Floarea Cyclamen simbolizeaza sentimente puternice, intense si sincere.     In limbajul florilor, a oferi cuiva o floare de cyclamen exprima iubire, afectiune sincera si atentie. Cu tulpina florii ce se inclina elegant pentru a asterne fructul pe pamant, ..
100,00Lei
   Ficusul este una dintre cele mai raspandite plante de apartament. Frunzele sale sunt foarte apreciate pentru forma, marimea si culoarea lor.    Planta este frumoasa, usor de ingrijit si poate creste destul de mare, astfel incat sa simti ca ai un colt de natura chiar la tine ..
200,00Lei
        Orhideea Cymbidium are un farmec aparte. Indiferent daca vrei sa o oferi cadou sau sa o daruiesti ca o simpla floare, orhideea ofera o vibratie pozitiva oriunde ar fi asezata.Planta necesita o ingrijire minima si ramane inflorita timp de mai multe saptamani...
420,00Lei
     Orhideea Cymbidium are un farmec aparte. Indiferent daca vrei sa o oferi cadou sau sa o daruiesti ca o simpla floare, orhideea ofera o vibratie pozitiva oriunde ar fi asezata.Planta necesita o ingrijire minima si ramane inflorita timp de mai multe saptamani. &nb..
420,00Lei
       Orhideea Dendrobium necesita o ingrijire minima si ramane inflorita timp de mai multe saptamani. Primavara este perioada sa principala de inflorire. Dupa inflorire pot aparea lastari noi, laterali, pe tijele inca verzi, iar tijele vechi pot fi taiate pana cand raman 2 sau..
180,00Lei
    Orhideea Phalaenopsis, cunoscuta si sub numele de "orhideea fluture", datorita formei florilor ei, este cea mai vanduta floare de camera, are cea mai spectaculoasa inflorire si este si cea cu rezistenta cea mai mare a florilor, inclusiv in sezonul rece de iarna.  &n..
190,00Lei
    Orhideea Phalaenopsis, cunoscuta si sub numele de "orhideea fluture", datorita formei florilor ei, este cea mai vanduta floare de camera, are cea mai spectaculoasa inflorire si este si cea cu rezistenta cea mai mare a florilor, inclusiv in sezonul rece de iarna.  &n..
140,00Lei
       Spathiphyllum, care este cunoscut și ca simbol al fericirii și bucuriei feminine, are propria legendă. Este considerat un semn bun de a primi această floare drept cadou, în special pentru o fată tânără. Aceasta înseamnă că cineva o iubește sau că va întâlni în..
149,00Lei
      Planta Stephanotis atrage cele mai sofisticate simțuri cu florile si cu parfumul său deosebit de îmbătător. Este atractivă tocmai prin contrastul extraordinar dintre frunzele lucioase, închise la culoare, și florile albe, cerate.  Este intalnita si sub denumirea d..
149,00Lei
    Yucca este o planta de apartament decorativa potrivita daca vrei sa aduci in casa vara pe tot parcursul anului.    Este usor de cultivat si foarte decorativa. Yucca este una dintre plantele care purifica aerul din spatiul in care este asezata.  &..
230,00Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Whatsapp
Glamour Flowers
Suport
Intra in legatura cu noi
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.