Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Daca folositi site-ul www.glamourflowers.ro  trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. SC GLAMOUR FLOWERS EVENT  SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT  SRL este inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J4/125/ 2018, avand sediul social in Sat Prajoaia, Comuna Livezi, Nr.170 ,Judetul Bacau , telefon 0741980340 si email office@glamourflowers.ro. Codul de identificare fiscala al societatii noastre este RO38757180.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Pe de alta parte, persoanele care nu se inregistreaza, comandand fara inregistrare, trebuie sa ofere informatiile corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile, iar daca nu va inregistrati, trebuiesc indeplinite aceleasi conditii referitoare la corectitudine si realitate. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise(SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.glamourflowers.ro  sau de a afecta www.glamourflowers.ro performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.glamourflowers.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.glamourflowers.ro  si va pune in miscare cercetarea legala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si contin TVA, societatea noastra fiind platitoare de TVA.  19% in cazul produselor cu flori, al aranjamentelor cu flori si plante, al produselor cu alcool si a altor produse nealimentare sau 9% in cazul plantelor si al produselor alimentare.
Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.glamourflowers.ro . In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

4. Comanda Online

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa:

– alegi produsul dorit;

– citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui;

– daca este produsul potrivit pentru tine, adauga produsul in cos;

– in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont;

-completezi datele personale;

– completezi datele de facturare;

– completezi datele de livrare;

– completezi orice alte observatii ai pentru noi;

– selectezi metoda de plata;

– citesti Lista de Termeni si Conditii si sa bifezi ca esti ai citit aceasta lista si ca esti de acord cu clauzele mentionate;

– apesi butonul finalizeaza comanda

5. Comanda prin telefon

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon 0741980340.
Operatorii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile tale. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

6. Produse

Produsele disponibile pe siteul www.glamourflowers.ro  pot contine materiale uscate sau conservate, suport de sticla, lemn, metal sau plastic burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman.

Cadourile (produse alimentare) care pot fi adaugate prin optiunea “ADAUGA CADOU” produselor sau produsele alimentare din cadourile afisate in meniul “COSURI CADOU” sunt produse destinate consumului uman.

In pagina fiecarui produs vei regasi fotografia, specificatiile si descrierea fiecarui produs in parte. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat. SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu are obligatia de a anunta clientii de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, fara a fi obligati sa anuntam clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

7. Anularea sau modificarea comenzii

Te poti razgandi in legatura cu comanda plasata. Modificarea sau anularea comenzii se va face numai in scris, la adresa de email  office@glamourflowers.ro cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

Incercam sa raspundem si modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

In cazul anularii comenzii, cu respectarea termenului mentionat, SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL garanteaza returnarea 100% a platii efectuate in termen de maxim 15 zile de la sesizare.

In cazul anularii comenzii dupa termenul mentionat, SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL returneaza numai 50% din plata efectuata in termen de 15 zile de la cerere.

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 2 ore inaintea orei de livrare.

8. Returnarea produsului

Conform legii, produsele perisabile nu se pot returna – florile si plantele sunt produse perisabile.

9. Livrarea produselor

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea produselor se face prin curieri proprii sau curieri specializati la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la Floraria Glamour Flowers.

Serviciul de livrare este contra cost si cade in sarcina clientului.
Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii;

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

10. Program de livrare


Orice comanda poate fi livrata in Onesti si in zonele limitrofe, in 2-4 ore de la confirmarea platii.

Programul de livrari este: 08:00 – 20:00 de luni pana vineri si 09:00-19:00 sambata si duminica.

Programul de livrari, poate fi modificat in anumite perioade ale anului (1-8 martie, Craciun, Revelion, alte sarbatori legale).

Comenzile plasate dupa ora 18 se vor livra in ziua urmatoare.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Valentine’s Day, 1-8 martie, Paste, Craciun, etc)

11. Conditii specifice livrare

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa.In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat (portar, punct de control, destinatar internat in spital, etc) iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) In aceste conditii comanda va fi considerata livrata.

In cazul in care destinatarul nu este prezent la adresa si nu poate fi gasit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim inca doua ori. In cazul in care destinatarul nu este gasit dupa 3 incercari, SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita, iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu este raspunzatoare in cazul degradarii produsului datorita transportarii acestuia de catre curier timp de doua zile. Clientul poate solicita, contra cost, improspatarea aranjamentului daca este cazul. Valoarea necesara improspatarii aranjamentului va fi comunicata clientului. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la floraria noastra in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata. In cazul in care destinatarul refuza primirea coletului, SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam.

12. Confirmarea livrarii

SC GLAMOUR FLOWERS EVENT SRL va transmite dupa livrare, in 1 pana la 72 de ore, confirmarea livrarii pe email.

13. Plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se efectueaza :

    Plata online cu cardul
    Virament bancar
    Ramburs – plata in numerar la livrare
    Numerar prin ridicare de catre curier
    Plata in numerar la Floraria Glamour Flowers.

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

14. Reclamatii

Satisfactia clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Desi regretam orice incident neplacut, in cazul in care intampini orice fel de probleme te rugam sa te adresezi in scris pe adresa de email la office@glamourflowers.ro . Pentru rezolvarea reclamatiei este necesar sa incluzi datele tale de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon, adresa de email), numarul comenzii si orice alte detalii pe care le consideri relevante. O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 24 de ore de la producerea evenimentulu.Continuarea folosirii site-ului www.glamourflowers.ro presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.


 

Whatsapp
Glamour Flowers
Suport
Intra in legatura cu noi
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.